ΚΕΡΙ ΣΟΓΙΑΣ-BLACK STONE

new

Πολυτελές κερί σόγιας, 350gr 

 Διαλέξτε εσείς το άρωμα της επιλογής σας

  • Σε κεραμικό δοχείο
  • Με βαμβακερό φυτίλι
  • Vegan soy wax


Επιλέξτε παραλλαγή:

19,00 €

Οδηγίες Χρήσης

Στο PAdecoration, στόχος μας είναι η ιερότητα του χώρου σας. Τα αρώματά μας μπορούν να αναδείξουν την μοναδικότητα του χαρακτήρα σας και να σας αναζωογονήσουν. Παρόλα αυτά, η σωστή χρήση των αρωμάτων μας μπορεί να προστατεύσει τα αρώματα για περισσότερο. Γι' αυτό το σκοπό, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Κερί:

1. Πριν ανάψετε το φυτίλι, κόψτε το στο ¼. Αυτό το απλό βήμα βοηθά το κερί να κάψει με λιγότερη αιθάλη. Αποτρέπει το θρυμματισμό του φυτιλιού δημιουργώντας άσχημες οσμές κάρβουνου.

2. Κάψτε το κερί περισσότερο. Αφήστε το κερί να καεί περίπου 1-2 ώρες μετά το άναμμα). Το σβήσιμο του κεριού νωρίτερα θα παράγει «σήραγγα» στο κερί σας, με αποτέλεσμα να μην καίει ομοιόμορφα. Η σήραγγα ουσιαστικά σπαταλά το κερί που παραμένει στις πλευρές του δοχείου.

3. Μην καίτε το κερί για πάρα πολλές ώρες. Το κάψιμο του κεριού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορεί να δημιουργήσει βρασμό με αποτέλεσμα την εξάτμιση των αρωμάτων, ή την αποδυνάμωσή τους με την πάροδο του χρόνου.

Αποστολές & Επιστροφές

Χρόνος παράδοσης: τα προϊόντα μας αποστέλλονται με κούριερ μέσα σε 2-4 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας

Δωρεάν επιστροφή χρημάτων εντός 10 ημερών, εφόσον δεν έχει ανοιχτεί το προϊόν, δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημιά η συσκευασία του.

Δείτε επίσης

ΚΕΡΙ ΣΟΓΙΑΣ - CHOCOLATE MILK

Σοκολατένια κομμάτια, με άρωμα σουφλέ σοκολάτας,  βουτηγμένα μέσα σε γάλα από κερί σόγιας  με άρωμα βανίλιας . Ένας συνδυασμός που υπόσχεται να σας μαγέψει. Μεγάλο κερί σόγιας 450 γραμμαρίων.

33,00 € 40,00 €