Οι γωνίες σου!

2020-02-04

Ένας πολύ  καλός τρόπος για να ξεκινήσεις να διαμορφώνεις όμορφα τον χώρο σου είναι η δημιουργία καλαίσθητων γωνιών. Λειτούργησε απλά και ξεκίνα  με το να διακοσμείς γωνιές του δωματίου που έχεις επιλέξει να φτιάξεις. Χρησιμοποίησε έπιπλα και διακοσμητικά τα οποία ταιριάζουν αισθητικά μεταξύ τους και συνέταξε αυτά με τέτοιο τρόπο ώστε  να δημιουργείται  ένα φωτογραφικό κάδρο με φόντο τους δυο τοίχους της γωνίας που έχεις επιλέξει.

Χρησιμοποίησε τα μάτια σου ως φωτογραφικό φακό, κάνε κάποια βήματα πίσω από το σημείο που έχεις επιλέξει να διαμορφώσεις και δες τι χρειάζεται να κάνεις ώστε να δημιουργήσεις ένα κάδρο όπου το περιεχόμενο του θα είναι αυτό όπου ιδανικά θα έχεις το μυαλό σου σαν να βλέπεις μια πολύ όμορφη φωτογραφία. Φαντάσου πως οι τοίχοι είναι το φόντο και τα αντικείμενα τα μοντέλα σου. Τότε άρχισε να κάνεις τις αλλαγές όπου θεωρείς ότι  χρειάζεται ώστε να φτάσεις στο αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί.


Άσε τις κατάλληλες αποστάσεις ώστε να υπάρχει αρμονία στο κάθε σημείο όπου έχεις επιλέξει να αλλάξεις. Φρόντισε το κάθε αντικείμενο να έχει τον  αντίστοιχο χώρο που χρειάζεται ώστε να μην χάνεται η προσωπικότητα  του και η χρησιμότητα που έχει στο χώρο είτε  αυτή είναι διακοσμητική είτε   είναι πρακτική. Μην ξεχνάς επίσης ότι το φόντο σου όπου στη προκειμένη περίπτωση είναι ο τοίχος, εκτός από το πλάτος έχει και κάποιο ύψος. Έως το ταβάνι υπάρχει μια απόσταση όπου πρέπει τουλάχιστον έως κάποιο σημείο να καλυφθεί με έναν τρόπο.

"Όποτε εάν δεν φτάνεις μέχρι εκεί που χρειάζεται, χρησιμοποίησε μια καρέκλα"                                                        "Είναι ιδανικότερη λύση "