Βάλε χρώμα στην ζωή σου! 

2020-02-05

Αν είσαι άνθρωπος όπου την χαρά την συνδέει με τα χρώματα τι καλύτερο από το να βάλεις χρώμα στη ζωή σου. Εκτός από το χρώμα στα ρούχα σου βάλε χρώμα και  στο σπίτι σου. Διάλεξε και τόλμησε να χρησιμοποιήσεις παλέτες χρωμάτων οι οποίες θα δώσουν άλλον αέρα στον χώρο σου. Ξεκίνα από το να βρεις τα δύο αγαπημένα σου χρώματα και να βάψεις με αυτά τους τοίχους του δωματίου που θες να ανανεώσεις. Μη φοβάσαι να παίξεις με χρώματα  στους τοίχους του σπιτιού σου και μην σε ενδιαφέρει αν κάποιο χρώμα όπου εσύ έχεις επιλέξει να εντάξεις στον χώρο σου  αρέσει η δεν αρέσει στους γύρο σου. Αν αρέσει σε εσένα και  πιστέψεις πραγματικά πως είναι τέλειο, τότε και μόνο τότε θα το πιστέψουν και οι άλλοι.

Εκτός από το χρώμα  στους τοίχους βάλε και χρώμα σε όλα τα αντικείμενα του χώρου, είτε διακοσμητικά είτε στα έπιπλα. Φρόντισε να ταιριάζουν μεταξύ τους χωρίς όμως να κάνουν απαραίτητα σετ. Κανε  το να φαίνεται ανεπιτήδευτο. Μην βάζεις το ίδιο χρώμα σε δυο μεγάλες επιφάνειες όπως για παράδειγμα το ίδιο χρώμα  στο τοίχο και το ίδιο χρώμα στο χάλι. Δοκίμασε να εντάξεις στο χώρο  σου το λευκό και το μαύρο χρώμα, είναι μια πολύ καλή βάση  για να χρησιμοποιήσεις και άλλα χρώματα που μοιάζουν αταίριαστα μεταξύ τους. Το λευκό και το μαύρο θα λειτουργήσουν   σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα διαφορετικά χρώματα που έχεις επιλέξει.          

Παίξε με τα χρώμα και τα υλικά των επίπλων που έχεις επιλέξει. Συνδύασε μαύρα μεταλλικά  έπιπλα με σκούρο καφέ ξύλο. Βάλε μικρές πινελιές μπεζ ακόμα και άσπρο!!!!!

"Αν είσαι από αυτούς που ταιριάζουν τα παπούτσια με τη ζώνη μην το επιχειρήσεις"