υπνοδωμάτιο 

2020-02-09

Ένας από τους ποιο βασικούς χώρους και ίσος ο ποιο βασικός μέσα στο σπίτι είναι η κρεβατοκάμαρα. Ένας χώρος όπου προσφέρει ξεκούραση και χαλάρωση έπειτα από την καθημερινή ρουτίνα. Εκεί ηρεμείς σωματικά αλλά και ψυχικά. Είναι ο ιδιωτικός σου χώρος όπου μπορείς να περάσεις με τον εαυτό σου. Γι'αυτό διαμόρφωσέ τον καταλληλα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Εκτός από το κρεβάτι σου βάλε κι'άλλα αντικείμενα και έπιπλα στον χώρο αυτόν όπου θα τον κάνουν πολύ ποιο ζεστό και πολύ ποιο όμορφο. Χρησιμοποίησε γήινες αποχρώσεις χρωμάτων για να βάψεις το δωμάτιο. Γενικά απέφυγε τα έντονα χρώματα τα οποία θα δεν θα επιτρέπουν την ξεκούραση σου. 

Διακόσμησε την κρεβατοκάμαρα ανάλογα με την χωρητικότητα που έχει. Φρόντισε να μην πνίγεις τον χώρο με πολλά άχρηστα έπιπλα. Φέρσου ρεαλιστικά και κανε την κρεβατοκάμαρά σου έναν ευχάριστο χώρο στο σπίτι.

Τοποθέτησε το κρεβάτι,το οποίο είναι και το βασικότερο έπιπλο, στο κέντρο του δωματίου. Να δημιουργείτε δηλαδή δεξιά και αριστερά ένας διάδρομος. Σε κανέναν δεν αρέσει να πηδάει πάνω από τον άλλον ώστε να φτάσει στη μεριά του. Να υπάρχει απαραίτητα ένα μικρο η μεσαίο έπιπλο και στις δυο μεριές ώστε να μπορείς να ακουμπήσεις ότι χρειάζεσε δίπλα σου πριν κοιμηθείς. Δεν υπάρχει λόγος να ξυπνάνε και οι άλλοι επειδή εσύ δίψασες τέσσερις η ώρα το πρωί. Χρησημοποίησε ακόμα λεπτά έπιπλα και όχι μεγάλα βαριά λες και είναι μαυσωλείο. Μεταλλικά έπιπλα και γυάλινα διακοσμητικά θα δώσουν φινέτσα και στυλ στο χώρο σου. Επίσης χρησιμοποίησε καθρέπτες. Ένα από τα πιο ωραία αντικείμενα για να εντάξεις στην κρεβατοκάμαρά σου. Μερικά κεριά εκτός των υπολοίπων διακοσμητικών που θα επιλέξεις θα κάνουν το δωμάτιο πιο όμορφο. Ένα συνθετικό πάντα γούνινο χάλι θα δημιουργήσει μια cozy ατμοσφαίρα στο δωμάτιο. Άναψε τα κεριά για να έχεις το κατάλληλο φωτισμό και είσαι έτοιμος για ένα ρομαντικό βράδυ.

"Αν δεν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω διότι είστε μόνοι τότε.....Σταματήστε να είστε μόνοι. Αγαπήστε γιατί χανόμαστε παιδιά!!!!!!!